Testimonials

Michelle van Stijn

Jeanet, dank je wel, voor mij de juiste laatste zet gegeven te hebben. Ik had deze nodig! Ik ben goed in hoge resultaten voor bedrijven neer te zetten met Sales, Marketing (en dus ook social media) maar bovenal met mensen. Heb recent mijn hart gevolgd en ben voor mezelf begonnen. Ik heb geen social media angst maar ik was op zoek naar ‘wat moet ik hardop gaan zeggen’.

Ik word goed en veel ingehuurd door mijn persoonlijke aanpak en door een goed netwerk, waarom zou ik actief worden op Twitter en LinkedIn. Maar het kwartje is gevallen en mijn plan is al af in hoofd. Komende tijd na de SocialMediaWeek, werk ik mijn eigen strategie uit.

Mijn interne belemmeringen zijn weg en al het moois wat ik mag doen en waar ik dankbaar voor ben, zal ik gaan delen evenals de cases waaraan ik werk.

Nogmaals dank je wel voor jouw geweldige persoonlijke aanpak voor de vrouwelijke onderneemster. En je boek staat op mijn bestellijst.

Warme groet,

Michelle van Stijn Organisatieadviseur

Deelnemers aan het woord over hoe zij het ééndaagse event 'Maak je social media strategie in 1 dag' hebben ervaren.

Deelnemers aan het woord na afloop van hun 7-maanden durende social media opleidingstraject

"Ik was nieuwsgierig en heb dingen geleerd waar ik nog nooit van gehoord had"

Rita Ketelaar - Vrije Universiteit Amsterdam

"Ik heb zelf een heel nieuw programma gemaakt en daar een marketing strategie voor ontwikkeld"

Peter Plusquin - Snellezen expert & auteur, Tijd voor het echte Werk

Duizenden mensen zijn inmiddels getraind door Jeanet Bathoorn of het team van Get Social. Hieronder zijn universiteiten, ziekenhuizen, gemeentes, provincies, verzekeraars, automatiseringsbedrijven als ook vele zelfstandig werkende professionals die communicatiemanager, HR manager, tekstschrijver, coach, trainer zijn.

Hieronder een selectie:

klanten get social